Câte calorii are crema de zahăr ars: rețeta dietetică ce nu îngrașă

Câte calorii are crema de zahăr ars: rețeta dietetică ce nu îngrașă. Află cea mai delicioasă, simplă, dar și sănătoasă rețetă de cremă de zahăr ars în articolul de pe a1.ro.

Atunci când dorești să scapi de kilogramele în plus, dar în același timp nu poți renunța la dulciuri, ajungi la o dilemă greu de rezolvat. Delicioasa creme brulee sau crema de zahar ars este cel mai mare dușman al siluetei tale.

În primul rând, dacă vrei să obții o cremă de zahăr ars care să-ți satisfacă pofta de dulce și să te ajute în cura de slăbire, este bine să folosești un lapte degresat în locul laptelui cu o concentrație mare de grăsimi și zahar brun în locul zaharului alb.

Cel mai indicat este să pregătești porții mici de cremă de zahăr ars în locul unui vas întreg. Astfel, vei mânca o cantitate optimă de desert astfel încât să nu te îngrași. Acest desert senzațional nu e doar un dulce delicios, dar furnizează organismului proteine din oua și calciu din lapte.

Cremă de zahăr ars – Rețetă de cremă de zahăr ars

Ingrediente

-400 ml lapte de cocos

-2 lingurițe de esență de vanilie

-2 gălbenușuri de ou

-1/2 cană de zahăr

Mod de preparare

Trebuie să lași cuptorul să se încălzească în timp ce tu amesteci laptele de cocos, vanilia, zahărul și gălbenușurile de ou până când se topește zahărul. Toarnă compoziția în mai multe forme mici pentru prăjituri pe care le vei așeza apoi într-o tavă mai mare la cuptor.

Este indicat să pui apă în tava mare până la jumătatea formelor. Lasă tava la cuptor până când crema de zahăr ars face o crustă. Ar trebui să dureze aproximativ 2 ore.