Cu sa iti prepari acasa bautura-medicament care curata arterele, ficatul, te scapa de infectii si boli grave

Există numeroase beneficii ale acestei băuturi-medicament, aceasta putând avea efecte miraculoase asupra sănătății corpului.

Potrivit ccplus.ro, acest remediu este extrem de eficient pentru tratamentul și prevenirea congestiei arterelor, reglementarea cantității de grăsimi din sânge, eliminarea oboselii cronice, prevenirea și tratamentul infecțiilor din organism, tratamentul răcelilor, întărirea sistemului imunitar, curățarea enzimelor hepatice.

Acest remediu natural previne apariția radicalilor liberi în organism, ce cauzează apariția unora dintre cele mai grave boli cum sunt diabetul, cancerul și bolile de inimă.

Iată ingredientele necesare pentru pregătirea acestui medicament natural:

4 căpățâni de usturoi

4 lămâi cu coajă (lamai bio)

1 rădăcină de ghimbir (aproximativ 3-4 cm)

2 litri de apă plată

Se spală lămâile bine și se taie în bucăți. Se curăță usturoiul și împreună cu lămâile și ghimbirul se amestecă într-un blender.

După ce s-au amestecat bine, întregul conținut se transferă într-un recipient peste care se toarnă cei doi litri de apă. Acest amestec se pune la foc mic până când se încălzește puțin (10 minute) amestecând încontinuu. De îndată ce preparatul s-a răcit, se strecoară conținutul cu o sită deasă, punând apa rezultată într-un recipient de sticlă care trebuie păstrat la frigider.

Se bea câte un pahar de 150-200 ml în fiecare zi, cu 2 ore înainte de masă sau dimineața pe stomacul gol. Combinația dintre lămâie și apa călduță va neutraliza mirosul de usturoi.

Înainte de fiecare utilizare, se agită bine sticla.