Iata cum poti sa faci cel mai bun remediu pentru calcaiele crapate si pielea uscata

Multi oameni din intreaga lume sufera de aceasta problema estetica si de sanatate. In primul rand trebuie sa stiti ca cea mai comuna cauza a calcaielor crapate este deshidratarea,urmata de problemele de sanatate si lipsa ingrijirii picioarelor.

Calcaiele crapate sunt adesea vazute ca o problema estetica si in cazurile severe pot provoca dureri. Din fericire,exista unele remedii eficiente si naturale pentru aceasta problema de sanatate.

Acest remediu de casa va trateaza pielea uscata de pe picioare si o ajuta sa se regenereze.
Aceasta crema naturala va ajuta sa inmuiati pielea de pe picioare si va reduce uscaciunea cauzata de calcaiele crapate.

Veti avea nevoie doar de trei ingrediente simple si disponibile in orice bucatarie:mier,lapte si suc proaspat de portocale. Mierea va hidrata pielea si o va proteja de bacteriile daunatoare.

Laptele contine vitamina A,care este extrem de importanta pentru sanatatea si frumusetea pielii,iar sucul de portocale este incarcat de vitamina C,care este extrem de benefica,stimuleaza producerea de collagen natural si este un puternic antioxidant.

Veti avea nevoie sa urmatoarele ingrediente;

-1 cana miere naturala

-1-2 linguri de lapte

-sucul de la o portocala

Inainte de a face acest remediu puteti introduce borcanul de miere in apa calda. Se manevreaza mult mai usor.

Amestecati toate ingredientele mentionate mai sus si asigurati-va ca veti obtine un amestec frumos si neted. Inainte de utiliza acest amestec,stati cu picioarele in apa calda timp de 30 de minute ,frecand calcaiele cu o piatra ponce.

Dupa ce ati inmuiat calcaiele,aplicati un strat gros de remediu si masati usor timp de 5 minute.Lasati amestecul sa actioneze timp de 45 de minute,pana cand pielea absoarbe proprietatile curative ale mierii,laptelui si sucului de portocale.

Veti fi uimiti de rezultate.Dupa doar o saptamana,pielea uscata si crapata va pleca departe de dumneavoastra.