Acesta este motivul pentru care cele mai puternice femei se simt adesea rupte in interior

Ea este o femeie puternica si pasionata care nu lasa nimic sa o afecteze. Genul care poarta un zambet stralucitor si isi petrece ziua ca si cum nu s-a intamplat nimic.

Cu toate acestea, ea trece prin viata, alunecand prin tot felul de probleme. Inimi frante. Relatii esuate, disfunctionale. Dezamagiri. Greseli.

Ea este femeia care te inveseleste instantaneu cu zambetul ei frumos. Fata care iti lumineaza ziua si pare ca are o infinita cantitate de iubire pentru tot ce este in jurul ei.

Femeia care poarta sarcina acestei lumi pare ca nu are nicio grija in mintea ei.

Oamenii se uita la ea si cred ca are totul. Are viata in ordine. Pentru ca este puternica si de succes. Dar putini stiu, exact asta vrea sa se vada.

Da, pare sa aiba o inima solida si o atitudine de „pot sa fac asta”, dar aceasta este partea ei pe care ea a decis sa o arate.

Ea poate parea indestructibila, dar nicio persoana nu stie ce simte in interiorul inimii ei. De fapt, nu exista nicio singura persoana care ar putea suporta vreodata durerea pe care o poarta inauntru.

Oamenii o vad in timpul zilei, imbracata cu zambetul ei minunat, promitator, cand are puterea de a se preface. Dar nimeni nu stie cum arata si se simte noaptea cand, dupa o zi lunga de lupta pentru a se mentine puternica, in sfarsit se afla in patul ei si cosmarurile incep sa se descarce.

Pentru ca nu va lasa pe nimeni sa o prinda in vulnerabilitatea ei.

Va fi intotdeauna acolo pentru a-ti ridica moralul atunci cand te simti deprimat, dar cand simte nevoia dureroasa de a-si plange inima, ea va inghiti lacrimile pana cand are sansa sa se scufunde in singuratatea ei si sa lase durerea sa o patrunda.

Ori de cate ori lumea se apropie prea mult de ea si ea se afla pe punctul de a izbucni, se ocupa de asta singura. Ea prefera sa sufere in tacere. Pentru ca ii e prea frica sa-si arate defectele in lumea rea. Ii este prea frica sa-si dezbrace sufletul si sa il dezvaluie altora.

Oamenii o descriu ca fiind cea mai tare si mai vesela fata. Ei o considera drept razele soarelui. Vibranta. Rezolva probleme. Ei toti vin la ea cersind sfaturi solide despre problemele lor.

Pentru ca ea intotdeauna este cea care stie ce sa faca. Ea este cea care are totul pus in regula.

Deci, ea doar da din cap si le ofera sfaturi despre problemele lor, desi singurul lucru pe care vrea sa-l faca este sa tipe din fundul plamanilor si sa le spuna ca nu au idee ce sunt problemele reale.

Dar, ea isi opreste acest indemn si doar asculta. Pentru ca, la urma urmei, este o prietena buna.

La urma urmei, „nici una din problemele mele nu ar trebui sa fie preocuparea lor”, isi spune ea.

Asa ca imediat ce ajunge acasa, toate necazurile, temerile si demonii interiori ajung sa o tortureze.

Atat cat prefera sa fie lasata singura, uraste acele melancolice ore de la miezul noptii. Pentru ca atunci vin sa o atace.

Deci, vezi, chiar daca armura ei stralucitoare pare a fi indestructibila, emotiile ei dureroase si nesiguranta puternica au puterea sa o distruga.

Incertitudinile ei se amesteca cu increderea ei, temerile ei ii ucid ultimele sperante de a gasi fericirea, iar demonii ei o fac sa se simta fara valoare. Inutila. Nimeni.

Dar ceea ce nu-si da seama este ca e mult mai puternica decat stie. E puternica. Si e curajoasa ca naiba!

De ce, te intrebi?

Poate ca se lupta, dar in fiecare zi decide sa mearga inainte. In ciuda durerii. In ciuda incertitudinii intense.

Dupa tot, ea gaseste inca o modalitate de a se trezi dimineata, sapa ultimul pic de speranta si zambeste prin durere.

E puternica pentru ca reuseste sa supravietuiasca cruzimii acestei lumi si sa ramana pe picioarele ei.
Si asta necesita mult curaj.