Cum să înveți totul despre o persoană, citindu-i trăsăturile faciale

Mulți cred că „Fața este indexul minții”. Toate emoțiile se joacă la nivelul feței. Nu este greu să spui ceea ce se simte cineva pe baza grimasei.

Acest articol te învață câteva trăsături, pentru a învăța câte ceva despre o persoană. Psihologii cred că poți înțelege ce gândește cineva, prin aceste trăsături.

Are încredere în sine?

O față lungă și subțire arată că acea persoană este întotdeauna foarte conștientă de fiecare acțiune și că își reconsidă în mod constant aceste acțiuni. Dar dacă fața este mai lungă decât subțire, persoana este atât de conștientă, încât cea mai mare încredere este doar în propria persoană.

Este accesibilă?
Pentru asta trebuie să îi privești sprancenele. Dacă există un decalaj mare între sprâncene și ochi, nu ai în față o persoană foarte accesibilă și este pretențioasă cu privire la oamenii pe care îi acceptă în viața sa. Cu cât decalajul este mai mic, cu atât este mai accesibilă.

Este tolerant și răbdător?

Încă o dată, trebuie să observi cu atenție sprancenele, în special decalajul dintre sprâncene. Indiferent de gen, acest decalaj va determina cât de răbdător este. În cazul în care sprancenele sunt împreunate, persoana este temperată. Nivelul de răbdare va fi mai vast cu cât distanța dintre sprâncene este mai mare.

Este personalitatea sa dominantă?

Câteva caracteristici faciale pot indica modul în care domină o persoană. Aici, sprancenele sunt din nou importante. Dacă sunt groase, ele reprezintă o personalitate dominantă. Dacă sunt subțiri, persoana este puțin supusă.

Este sau nu expresivă cu sentimentelor sale?

Acum, aruncă o privire la ochii săi. Ochii mari înseamnă sensibilitate și senzație. Oamenii cu ochi mari, doresc să atragă atenția altora. Din păcate, cea mai mare parte a vieții lor este dictată de frontul pe care doresc să-l prezinte celor din jurul lor și se împiedică să fie liberi, să facă ceea ce iubesc. Ei tind să acționeze impulsiv, fără să se gândească la consecințe.

Poate fi discretă?

Odată cu ochii, aruncă o privire și la buze. Dacă are ochi mari, nu-i spune secretele tale, pentru că le va spune întregii lumi. Odată ce începe să vorbească, nimic și nimeni nu o poate împiedica să-i relateze totul. Cu toate acestea, dacă buza superioară este mai mică decât cea inferioară sau dacă are aceeași dimensiune, nu este la fel de riscant, deoarece este capabilă să fie discretă, dacă dorește.

Poate fi plină de umor?

Observă golul care separă nasul de buze. Cu cât este mai mare decalajul, cu atât este mai plină de umor. Dacă ai observat, cei mai buni comedianți tind să aibă un decalaj mare care le desparte nasul de buze. Un decalaj mai mic, indică faptul că unei persoane nu-i va plăcea să se distreze, chiar dacă este spirituală.

Este atractivă?

Acordă o atenție deosebită culorii ochilor lor. Dacă este o culoare profundă și intensă, persoana nu va avea multe probleme în a atrage pe oricine vrea. Acesta este motivul pentru care există momente când o persoană, aparent medie, este privită ca fiind mai atractivă, decât o persoană destul de convențională.