Lidia Fecioru: Cadouri care aduc noroc și cadouri de care trebuie să te păzești. De ce nu e bine să dăruiești cuiva un ceas!

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru și numerologul Mihai Voropchievici au dezvăluit, la Adevăruri Ascunse, de la Antena 3, care sunt acele cadouri care aduc noroc, dar și cele de care trebuie să te păzești.

Astfel, cele șapte cadouri care nu pot fi acceptate, pentru că aduc ghinion și boli, sunt: ceasurile (aduc despărțire),

florile galbene (separare timpurie), cuțitul (poate tăia soarta), oglinda (de la o femeie către o femeie – îi pot fura strălucirea), vase și farfurii (să nu fie date prietenilor și surorilor

– pot fi împrumutate bolile și relele), vasele mari (poate duce la scăderea sanatății – obligatoriu să pui ceva în ele), portofelele ori gențile (să aibă bani în ele, altfel e cu ghinion).

Cadouri care aduc noroc, armonie: Lumânări parfumate (aprind focul iubirii), flori în ghiveci (aduc armonie).

Încălțămintea nouă oferită unui bărbat înaintea unei călătorii lungi îl ajută să revină în siguranță acasă. Vasele de lut aduse în casă nouă atrag avere.

Lidia Fecioru, la Adevăruri Ascunse: Nu schimba la magazin perechea de pantofi care nu îți vine, dacă ai primit-o cadou!

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a spus, la Adevăruri Ascunse, de la Antena 3, ce trebuie să faci atunci când primești în dar o haină, sau o pereche de pantofi care nu sunt pe măsura ta.

”Când ni se dăruiește ceva de genul acesta, pantofi sau haine, nu trebuie schimbate, ci date mai departe. Tot ce ține de lucruri pe care le dăruim și le primim depind de energia cu care sunt îmbibate aceste lucruri.

Dacă punem iubire în ele, nu pierdem nimic”, a spus Lidia Fecioru, la Antena 3.