Costa Pana In 14 Lei, Buna Pentru Ficat Si Tot Corpul.

Este vorba despre Carbunele medicinal, care este alegerea perfecta pentru detoxifierea de primavara, intrucat in aceasta perioada digestia si circulatia sangelui incep sa fie mai greoaie.

Curăţarea intestinelor cu cărbune medicinal – Foarte multe boli se dezvoltă în intestine. În urma consumului de hrană nesănătoasă şi administrarea medicamentelor puternice, sfincterele îşi pierd elasticitatea şi rămân deschise, ceea ce provoacă formarea de materii reziduale, toxice, iar substanţele hrănitoare se extrag mai greu.

Curăţarea regulată a intestinului subţire, cel puţin o dată la 6 luni, aduce beneficii mari sănătăţii. Răcelile frecvente, lipsa de concentrare, oboseala şi somnolenţa se vor diminua vizibil.

La femei, cu 2 zile înainte de începerea menstruației se opreşte curăţirea şi se reia cu 2 zile după. Detoxifierea cu cărbune medicinal – Carbunele activ neutralizeaza materiile reziduale, toxice, din intestin

Reguli de folosire a cărbunelui – Se iau pastile de cărbune medicinal activ de la farmacie. Pastilele se beau pisate. În timp ce se iau pastilele, nu se administrează alte medicamente. Dacă, totuşi, sunt necesare alte medicamente, se administrează cu 3 ore după luarea cărbunelui.

Administrarea cărbunelui – Se ia zilnic, timp de 1 săptămână, înainte de masă, câte 1 lingură de cărbune amestecată cu miere sau cu apă. Purificarea va fi mult mai eficientă dacă înainte de culcare se bea 1 cană de ceai de păpădie. Cura de curăţire se face cel puţin o dată la 6 luni.

Intrarea triumfală a cărbunelui în lumea ştiinţei – În 1913, respectabilul profesor Michel Bertrand a realizat un experiment: chimistul a intrat în amfiteatrul facultăţii de chimie din Paris cu două recipiente în mână, amestecând arsenic (de 15 de ori doza letală!) cu cărbune medicinal activ.

Fără să clipească, profesorul a ingerat otrava, după care a început, tacticos, să ţină o prelegere despre proprietăţile absorbante ale cărbunelui. Savantul nu prezenta nici dureri abdominale, nici vomă, nici spasmele specifice otrăvirii.

După 24 de ore de la experiment, Michel Bertrand nu doar că nu murise, însă era la fel de volubil şi de bine dispus. Experimentul s-a terminat cu bine. Pulberea a scos din organismul savantului toată otrava.