Pune pe noptieră aceste 3 obiecte, atunci când mergi la culcare! Este foarte important

De cele mai multe ori, ne complacem vietii moderne si ajungem sa ne stirbim sanatatea. Din pacate, trebuie sa iti spun ca, mai ales tinerii, pot suferi un atac de cord in orice moment, cu precadere noaptea! Tocmai de aceea, ne-am gandit ca acest articol ti-ar putea fi de ajutor si iti recomandam 3 obiecte pe care sa le ai mereu, noaptea, la indemana.

Un pahar cu apa

In cazul in care ritmul cardiac este crescut, paharul cu apa te poate salva! Lichidul ajunge in sistemul digestiv, apasa pe inima si ii normalizeaza activitatea. Inainte de a bea apa, trage aer in piept si respira de cateva ori.

In timpul somnului pot aparea des crize de tahicardie, acestea datorandu-se stresului, programului de somn inadecvat sau consumului excesiv de cafea ori tutun.

Un ac de cusut

In cazul in care apare un atac cerebral, capilarele din zona creierului se sparg, iar sangele va invada cele mai importante centre ale organismului.

Pentru a scapa cu viata, este foarte important sa reduceti tensiunea sangelui, prin impungerea cu varful acului tuturor varfurilor degetelor.

Doua pastile de aspirina

Atacurile de cord usoare ne pun cel mai des viata in pericol. Este posibil ca acestea sa nu prezinte toate semnele specifice, insa greturile, transpiratia excesiva sau ameteala nu vor lipsi, garantat.

Daca te vei confrunta cu un atac de cord, trebuie sa ai mereu la indemana doua pastile de aspirina, acestea iti vor salva viata. Cere apoi ajutor de specialitate!