Cel mai bun leac al Lidiei Fecioru pentru a regenera întregul organism. Se face odată la șapte zile!

Din cele mai vechi timpuri, oamenii au încercat să găsească care sunt cele mai bune metode pentru a regenera întregul organism și de a-i reda vitalitatea.

Iată o metodă incredibilă de a reuși acest lucru. Este vorba de leacul celebrului bioenergoterapeut Lidia Fecioru.

Se face odată la șapte zile!

Pentru a face acest remediu, aveți nevoie de doar două ingrediente, a căror eficiență s-a pierdut în negura timpurilor: ceapă și usturoi!

Tocați ceapa foarte mărunt, apoi pisați câțiva căței de usturoi. Amestecați cele două ingrediente și le puneți într-un vas cu apă fierbinte, unde le țineți câteva minute.

Scoateți apoi ceapa și usturoiul, le scurgeți bine și le puneți pe o bucățică de tifon. Acesta se așează pe mijlocul tălpii și se fixează cu o pereche de șosete.

Se păstrează pe tot parcursul nopții. Dimineața veți observa că și-a schimbat culoarea în maroniu. Ce înseamnă asta? Că a avut loc o curățare foarte bună a organismului.

Tot pentru regenerarea organismului avem nevoie și de o alimentație echilibrată. Se recomandă consumul de suc de morcovi, care stimulează funcțiile digestive și producția de energie dar și de pere, care favorizează circulația apei în organism.

Uleiul de susan scade colesterolul și regenerează organismul, stridiile sunt imunostimulanți, iar bananele sunt un excelent combustibil pentru organism.