20 semne care indica prezenta viermilor in organism si leacuri care te scapa de ei

Viermii si parazitii sunt foarte periculosi pentru sanatate. Pentru a scapa, te poti baza pe remedii naturale din plante. Cu toate acestea, in primul rand, trebuie sa intaresti sistemul imunitar si abia apoi sa incepi tratamentul.

Semnele unor paraziti in organism sunt:

– Candidoza

– Pierderea apetitului

– Dureri de cap

– Foamea constanta

– Oboseala cronica

– Tulburari de dispozitie: depresie, anxietate, ganduri suicidale, iritabilitate

– Sangerarea gingiilor

– Pofta puternica pentru dulciuri

– Alergii si sensibilitate la hrana

– Anemie

– Boli de piele: acnee, urticarie, ulcer, eruptii cutanate, eczeme, dermatite, mancarimi si rani

– Nervozitate

– Probleme de respiratie

– Scrasnit din dinti si salivare in somn

– Probleme de memorie

– Disfunctie sexuala la barbati

– Dereglari ale ciclului menstrual

– Dureri articulare

– Mancarime, in special in jurul gurii, nasului si anusului

– Probleme digestive persistente

Daca medicul a confirmat ca ai paraziti, atunci ii poti distruge cu ajutorul unor produse naturale:

1. Usturoi

Usturoiul este un antibiotic natural si distruge mai mult de 60 de tipuri de ciuperci, 20 de tipuri de bacterii si chiar si unele tipuri de virusuri mai rezistente. Si nu numai asta! Usturoiul distruge, de asemenea, parazitii si lupta eficient impotriva infectiilor fungice secundare. Zdrobeste usturoiul inainte de utilizare pentru a spori proprietatile sale.

2. Cuisoare

Substantele utile din cuisoare, care au proprietati antimicrobiene, patrund in sange si distrug parazitii. De asemenea, ajuta in lupta impotriva holerei, malariei, tuberculozei si scabiei.

3. Ghimbir

Ghimbirul ucide parazitii si protejeaza impotriva infectiilor. Incearca sa folosesti mereu ghimbir proaspat.

4. Seminte de castraveti

Semintele de castravete ucid teniile. Doar decojesti castravetele, scoti semintele, le toci si adaugi o lingurita din ele la sucuri naturale (fara zahar). Consuma zilnic.

5. Seminte de dovleac

Aceste seminte sunt utilizate pe scara larga in medicina chineza pentru tratamentul schistosomiazei acute si teniei. Trebuie sa macini semintele de dovleac si sa le adaugi in sucuri sau salate. Semintele de dovleac sunt potrivite pentru tratarea peretilor intestinali si sunt, de asemenea, toxice pentru ouale de parazit.

6. Probiotice

In timpul tratamentului natural pentru paraziti, se recomanda consumarea de probiotice inainte de culcare, cum ar fi iaurtul si varza. Acest lucru te ajuta sa mentii bacteriilor bune in organism, in timp ce ierburile pot distruge atat bacteriile bune cat si cele rele.

7. Papaya

Ar trebui sa eviti fructele dulci si tropicale in timp ce lupti cu parazitii. Cu toate acestea, papaya este grozav pentru uciderea viermilor. Este suficient sa consumi in jur de 20 de seminte pe zi, pe stomacul gol.

8. Turmeric

Aceasta este una dintre cele mai utile plante cu proprietati antiinflamatoare puternice, care poate fi utilizata pentru tratarea ranilor si pentru detoxifierea organismului. Pentru a maximiza beneficiile turmericului, amesteca-l cu ulei de nuca de cocos si piper negru.

9. Ardei Cayenne

Are proprietati puternice anti-fungice. In plus, ardeiul Cayenne imbunatateste circulatia sangelui si imbunatateste efectul tratamentului natural. Semintele de dovleac si ghimbir pot fi combinate cu el.

10. Menta

Menta este nu numai benefica pentru tractul gastrointestinal, ci si un instrument puternic pentru controlul viermilor si parazitilor, in special amoeba si giardia intestinala. In plus, menta intareste sistemul imunitar si ajuta la recuperarea mai rapida.

Nu uita sa bei multa apa si sa faci exercitii de relaxare pentru corp folosind yoga sau meditatia.