Cum descopereau chinezii in antichitate caracterul si destinul unei persoane, un detaliu pe care si tu il ai

Potrivit credintelor antice chinezesti, in perioada copilariei, energia vietii creeaza o alunita speciala care poate spune foarte multe despre caracterul si destinul nostru. Fiecare dintre noi avem pe corpul nostru o astfel de alunita speciala, iar zona in care se afla aceasta ne poate ajuta sa aflam semnificatia sa.

Iata ce spune alunita ta speciala despre tine:

#1. In mijlocul fruntii – Nu prea te intelegi foarte bine cu autoritatile si nu esti de acord cu superiorii tai in cele mai multe dintre cazuri.

#2. In partea stanga sau dreapta a fruntii – Aceasta zona ne dezvaluie o persoana optimista si plina de energie.

#3. Sprancene – In cazul in care alunita este situata sub sprancene, aceasta simbolizeaza abundenta. Alunita ascunsa in sprancana este un semn de mare bogatie, iar in cazul in care este situata desupra sprancenelor, simbolizeaza ca vei avea parte de o sursa constanta de venit pe tot parcursul vietii.

#4. Pleoape – In cazul in care alunita ta este pe pleoapa, aceasta simbolizeaza neintelegeri in familie si pierderi financiare. In cazul in care alunita este situata chiar sub ochi, asta inseamna ca esti o persoana prea emotionala.

#5. Obraji – Alunita pe obraji este caracteristica oamenilor carora le place face placere sa-si petreaca timpul in singuratate.

#6. Urechi – Alunita pe ureche indica o persoana buna, cu o reputatie buna, iar una in interiorul urechi este un simbol al longevitatii. In cazul in care ai alunite pe ambele urechi, asta inseamna ca esti o persoana foarte influenta.

#7. Nas – Alunita in partea de sus a nasului este un simbol al problemelor in dragoste si al instabilitatii, iar cea de la baza nasului simbolizeaza lipsa norocului. Alunitele de pe partea laterala a nasului sunt o caracteristica a persoanelor stabile din punct de vedere financiar.

#8. Barbie – Daca ai o alunita pe barbie, esti o persoana persistenta si incapatanta care isi doreste foarte mult sa calatoreasca.

#9. Buze – O alunita pe buza superioara este un simbol al unei vieti privilegiate, iar pe buza inferioara vesteste o viata de succes.

#10. Gat – Cei care au alunita speciala pe gat le ofera energie celor din jurul lor si au un caracter rebel.

#11. Maini – O alunita in aceasta zona simbolizeaza o persoana emotionala.

#12. Piept – Alunita speciala in aceasta zona este caracteristica oamenilor puternici, aflati in pozitii sociale inalte.

#13. Abdomen – Alunitele in aceasta zona sunt un simbol al unei vieti fericite.

#14. Palme – Alunitele in aceasta zona indica o persoana inzestrata cu talente speciale, care reuseste sa castige bani foarte usor.

#15. Spate – Persoanele care au alunite pe spate, de obicei, au de purtat o povara grea in viata. Muncesc foarte mult, deoarece succesul lor este indiscutabil. Cu toate acestea, au nevoie de mult timp pentru a realiza ceea ce-si doresc.

#16. Picioare – Persoanele care au alunite pe picioare sunt curajoase in pat si le face pacere sa experimenteze. Alunitele pe genunchi sunt un simbol al bogatiei.

#17. Partea inferioara a piciorului – Cei care au o alunita in aceasta zona sunt considerati a fi adevarati lideri.